سوله های خرپایی

سوله های خرپایی

سازه فلزی خرپایی

سازه فلزی خرپایی: سوله های خرپایی به دلیل داشتن مزایایی که مساعد به حال مصرف کنندگان از آن ها می باشد و در عین حال رفع نقص های سوله های دیگر در این نوع از سازه، پرکاربرد ترین و پر طرفدارترین نوع سوله های اسکلت فلزی می باشند که در انواع سبک و نیمه سبک قابل تولید هستند.

حال ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که چگونه سوله خرپایی بسازیم؟ ساخت سوله های خرپایی دارای مراحل مختلفی از جمله طراحی، ساخت در کارخانه، رنگ آمیزی و نصب می باشد.

مهندسین سازه می توانند بعد از دریافت سفارش ساخت این نوع سوله به محل احداث آن رفته و آیتم های مهم در رابطه با محل احداث را برآورد کرده و طبق محاسبات و نقشه برداری هایی که انجام داده اند با در نظر گرفتن فاکتورهای فنی و علمی سایر اجزای سازنده ، اقدام به طراحی سازه فلزی خرپایی نمایند.

بعد از انجام مرحله ی طراحی سوله ، این محاسبات را به بخش کارخانه منتقل کرده که متخصصین ساخت با استفاده از انواع دستگاه ها، قسمت های مختلف سازه را برش داده و آماده کنند و بعد از آماده سازی آن ها را برای عایق بندی و رنگ کاری در مقابل انواع خوردگی ها و آسیب ها به بخش رنگ کارخانه منتقل نمایند.

بعد از تکمیل پروسه ی ساخت در کارخانه ، اجزای آماده شده را به محل نصب منتقل می کنند و طبق نقشه و طراحی از قبل انجام شده اجزا را با استفاده از جوشکاری کردن و یا پیج و مهره به یکدیگر متصل می نمایند. و به این ترتیب بعد از طی این مراحل زیر نظر مهندسین مجرب در این زمینه، سوله ی مورد نظر قابل بهره برداری و استفاده خواهد بود.

همان گونه که اشاره شد سازه فلزی خرپایی دارای انواع سبک می باشند که ساخت این سوله ها نیاز به فوندانسیون نداشته و نیز مرحله ی تسطیح خاک، بتن ریزی و آرماتور بندی در جریان ساخت این سوله ها یه صورت خودکار حذف خواهد شد.

 

انواع سوله های خرپایی

انواع سوله های خرپایی و اجزای آن ها : امروزه استفاده از سازه های سوله بسیار رایج می باشد و در ساخت انواع سالن های ورزشی، مرغداری، تعمیر گاه ها و… از انواع مختلف سوله ها استفاده می شود. سازه های سوله در بین سازه های فلزی دیگر دارای مزایا و طرفدار زیادی بوده و با دیگر سازه ها تفاوت زیادی دارد. از سازه ی سوله برای کار های صنعتی بزرگ و گسترده استفاده می شود.

یکی از انواع سوله ها سوله های خرپایی می باشد که دارای مزایای بسیار زیادی بوده و در بین سوله های دیگر بسیار پر کار برد می باشد. این سوله به شکل خر پا می باشد و قوطی های پروفیل اجزای تشکیل دهنده ی سوله خرپایی می باشد. سوله های خرپایی در صنعت سوله دارای نقش بسیار پر رنگی می باشد چرا که مزیت های آن تقریبا معایب های اندکی که دارد را پوشش می دهد.

سوله های خرپایی از چندین پروفیل ساخته شده است . این سوله همان طور که از اسمش پیدا می باشد از چند مثلت تشکیل شده است و این مورد نیز باعث استحکام و پایداری بهتر این سوله ها شده است. سازه های سوله ی خر پایی نیز مقرون به صرفه می باشد. اجزای سوله ی خرپایی به وسیله ی پیچ و مهره به هم متصل شده اند.

انواع سوله های خرپایی شامل:

۱٫ خرپایی دو بعدی: این نوع سوله خر پایی دارای طرح های بسیار مدرن و کلاسیک بوده و دارای ابعاد عالی و مناسبی نیز می باشد.

۲٫ خرپایی سه بعدی: این دسته همانند دو بعدی نبوده و دارای حجم سنگینی می باشد. بنابراین نسبت به نوع قبلی دارای هزینه ای بالاتر و پایداری بهتری است.

۳٫ خرپای چند گانه: این نوع سوله دارای قدرت بالایی نسبت به دو نوع قبلی بوده و نقاط ضعف قبلی را پوشش می دهد.

۴٫ خرپای برات: این نوع دارای هزینه ای مقرون به صرفه بوده و برای پل ها و یا سازه های تاقی می باشد.

۵٫ خرپای وارن: در این نوع خرپا که به شکل مثلثی است اضلاع با هم برابر بوده و فشار وارد شده نیز برابر است.

۶٫ خرپای کی ( k ): این نوع سوله دارای استحکامی بسیار عالی و قوی بوده و نسبت به انواع دیگر نیاز کمتری به فولاد دارد.

اجزای تشکیل دهنده ی سوله, انواع سوله های خرپایی, خرپای برات, سوله خرپای چندگانه, سوله خرپای دوبعدی, سوله خرپای سه بعدی, سوله خرپای کی, سوله خرپای وارن, سوله سبک, سوله های خرپایی

کاربرد سوله خرپایی

کاربرد سوله خرپایی : سوله های خرپایی از خرپاهایی که توسط مفصل ها به شکل مثلثی به هم متصل شده اند ساخته می شوند. جنس این خرپاها از پروفیل صنعتی است. وجود این ساختار باعث سبکی سازه شده و این به دلیل کاهش مصرف فولاد نسبت به سازه های تیرورقی هم می باشد که خود باعث سرشکن شدن هزینه ها و کاهش قیمت تمام شده سوله می شود. استفاده از سازه های خرپایی مزایای زیادی دارد که در اینجا به تعدادی از آن ها اشاره می کنیم.

  • سبکی این سازه باعث لرزش یا جابجایی سوله ها نمی گردد و حتی می توانیم جرثقیل های عظیمی نیز روی آن ها نصب کنیم.
  • ساخت سوله های با دهانه بزرگ با این سازه ها بدون ایجاد هزینه های اضافی امکان پذیر است.
  • برای حمل و نصب این سازه ها نیاز به هزینه زیادی نیست و به دلیل در هم فرو رفتن سازه ها می توانیم ۵۰۰ مترمربع از این سازه ها را در یک تریلی جا دهیم.
  • هزینه ساخت این سازه ها نسبت به سازه های تیرورقی کمتر می باشد.
  • به دفعات قابلیت باز شدن و مونتاژ دوباره را دارند.

سازه های خرپایی در اشکال مختلف قابل اجرا هستند و همین موضوع باعث می شود نیازهای مشتریان را از لحاظ زیبایی شناسی برطرف کنند. این سوله ها از سوله های تیرورقی مدرن تر بوده و در برابر فشارهای مختلف قابلیت انعطاف دارند و همین باعث می شود در برابر زلزله ها مقاوم باشند و با پراکنده کردن نیروهای زلزله در تمام سازه خطر ریزش سازه را کم کنند. ( فروش سوله های خرپایی )

مزیت این سازه ها در دهانه های بزرگ بیشتر نمایان می شود این سازه ها به دلیل به صرفه بودن از هر لحاظ نسبت به سوله های دیگر طرفداران بیشتری دارند سازه های خرپایی در محیط هایی با رطوبت بالا و مناطق برف خیز به عنوان سازه هایی ایمن شناخته شده اند .

کاربرد سوله خرپایی

  1. جهت ساخت کارخانجات صنعتی
  2. جهت ساخت پل های بزرگ و سازه های عظیم
  3. ساخت تالار و نمایشگاه
  4. ساخت سالن های ورزشی
  5. ساخت سقف استادیوم ورزشی
  6. ساخت برج ها و خطوط انتقال برق
  7. ساخت دستگاههای شهربازی
برتری سوله های خرپایی, خرید سوله های خرپایی, سوله, سوله خرپا, سوله های خرپایی, سوله های سبک, فروش سوله های سبک خرپای, موارد استفاده سوله خرپایی
بدون نظر

ارسال دیدگاه