سوله

سوله

 انواع سوله

انواع سوله : ساخت و بهره برداری از انواع سوله ها که امروزی برای مصارف متعدد مرسوم شده است دارای انواع متفاوتی مانند تیر ورقی، یو بی ام و سوله های خرپایی می باشد که هر کدام از آن ها واجد ویژگی های خاصی می باشند.

سوله های تیرورقی: قدیمی ترین نوع سوله ها می باشند که از فولاد خام ساخته می شوند و دارای اسکلت فلزی هستند و قابلیت نصب انواع جرثقیل ها را دارند . این سوله ها به دلیل حجم زیاد فولادی که در ساخت آن ها به کار گرفته می شود سازه هایی سنگین وزن هستند که به مراتب دارای هزینه ی ساخت بالایی نسبت به انواع سوله های دیگر می باتشند و روند ساخت آن ها کند تر از سوله های مدرن است.

سوله یو بی ام: این سوله ها را می توان مدرن ترین نوع از انواع سوله به شمار آورد که تکنولوزی و کاربرد نرم افزارهای مختلف در ساخت آن ها حرف اول را می زند . در ساخت سوله های یو بی ام میزان انسجام سازه و سرعت در ساخت بسیار افزایش پیدا کرده است و در مقابل هزینه ی تمام شده برای تولید آن ها کمتر ز سوله های تیر ورق می باشد.

علی رغم داشتن این ویژگی های مثبت، در ساخت دهانه ی این سوله ها محدودیت متراژ وجود دارد و عدم امکان کاربرد چرثقیل در آن ها باعث کاهش کاربری این نوع سوله برای استفاده در برخی از صنایع شده است.

سوله های خرپایی: این سوله ها از انواع سوله های دارای اسکلت فلز هستند که بسیار پرطرفدار از دو نوع دیگر اسین سازه ها می باشند و برای اسیتفاده در تمامی موارد صنعتی و غیر صنعتی محدودیتی نداشته و گزینه ی مناسبی می باشند. این سوله ها بسیار سبک بوده و دهانه های آن ها را می توان حتی در ابعاد بسیار بزرگ نیز طراحی کرده و در کنار این ، انواع جرثقیل ها را در سالن این سوله ها نصب کرد.

سوله های خرپایی به دلیل تنوعی که در ساخت اشکال ظاهری دارند می تواند گزینه ی مناسبی برای ساخت انواع تالارها و سالن های اجتماعات و انواع سالن های رسمی دیگر نیز باشند.

نکته ی قابل توجه دیگر این است که؛ علی رغم کاهش میزان فولاد در ساخت این سازه ها، ای نوع از انواع سوله دارای انسجام بسیار بالایی در برابر بارهای وارد شده بر آن می باشد.

 

انواع سوله ها, خرپا سوله, سوله, سوله خرپایی, سوله های تیرورقی, سوله های خرپایی, سوله های سبک, سوله های یو بی ام

سوله و همه چیز درباره آن

سوله و همه چیز درباره آن: در ساخت سوله ها مهمترین مشغله فکری کارفرمایان هزینه تمام شده آن می باشد که با توجه به نکاتی که در ادامه بیان می شود می توانند هزینه های ساخت را کنترل کنند در ابتدای امر باید توجه کرد که هدف از ساخت سوله شروع تولید می باشد و بایستی در ساخت سوله هزینه ها را کنترل کرد تا برای شروع تولید مشکلی از بابت بودجه برای تهیه ماشین آلات و مواد اولیه وجود نداشته باشد.

با دقت در برخی موارد می توان بسیاری از هزینه های غیر اصولی را کاهش داد زیرا صرف تمام هزینه ها در قسمت ساخت باعث ایجاد مشکلات نقدینگی در آینده می شود و سوله ای که جهت تولید محصولی بنا شده بود در مرحله ساخت باقی بماند و نمی توان مرحله تولید را که هدف نهایی تولید سوله می باشد، آغاز کرد.

بر اساس اینکه نوع محصول تولیدی نیازمند بازار خاصی باشد در اطراف همان مسیرها زمین مورد نظر تهیه شود تا هزینه های حمل و نقل کمتر شود اما اگر به بازار خاصی نیاز نباشد می توان در شهرک های صنعتی اطراف شهر نیز اقدام به ساخت سوله کرد. در انتخاب زمین مورد نظر باید مواردی از قبیل مسافت محل ساخت از مرکز شهر- دسترسی به برق، آب، گاز، جاده و ….مد نظر گرفته شود چون این انتخاب  می تواند در هزینه های آتی تاثیر بگذارد.

احداث سوله براساس هدف نهایی: در صورتی که کارفرمایی در شرف ایجاد یک تولیدی نوپا است باید دقت کند که براساس هدف نهایی خود سوله را بسازد و نیازی به ساخت سوله بزرگ ندارد اما باید سوله به گونه ای طراحی شود که خیلی کوچک هم نباشد تا در آینده برای افزایش تولید مشکلی ایجاد نشود در هر صورت باید هزینه های ساخت به گونه ای تنظیم شود که بتواند مسیر تولید را به موفقیت طی کرد و فقط در مرحله ساخت سوله متوقف نشود.

مشاوره دقیق : در تهیه زمین مورد نظر و همچنین ساخت سوله با افرادی که قبل از شما نیز با همین موضوع تولیدی اقدام به ساخت سوله کرده اند مشاوره بگیرید و این مشاوره به غیر از مشاوره از متخصصان ساخت سوله  باشد.

انواع سوله, انواع سوله های خرپایی, تعریف سوله, خرپا سوله, سازه فلزی, سوله, سوله سبک, سوله های خرپا

خرید سوله

خرید سوله : سوله ها برای استفاده در مکان هایی مانند مرغداری ها، سالن های ورزشی، انبارها و مکان های توزیع کارخانه ها ، سالن های اجتماعات و ساخت کارگاه ها و کارخانه ها، سالن های نگهداری و تعمیر هواپیماها و بسیاری مکان های دیگر ، مورد استفاده قرار می گیرند.

نیاز به داشتن فضاهای گستره و سرپوشیده یکی از عواملی است که باعث شده مردم به خرید سوله ها روی آورند و برای کاربری هاسی مختلف از آن ها استفاده کنند.

فردی که به هر عنوانی اقدام به خرید سوله می کند قطعا در جریان این مزیت سوله ها قرار دارد که می تواند در زمان کمتری به نسبت ساخت ساختمان از آن ها بهره برداری کند و در کنار آن برای داشتن فضایی که استحکام بیشتری در مقابل عوامل زیست محیطی وبارهای وارده بر آن دارند، هزینه کمتری را متقبل خواهد شد.

در خرید سوله ها بایستی به این نکته توجه داشته باشیم که حتما افراد مجری و تحصیل کرده در این زمینه طراحی ها و محاسبات آن را انجام داده باشند که سازه ی مورد استفاده ما از استانداردهای جهانی برخوردار بوده و بر طبق مقررات ساخت، تولید شده باشد. زیرا در غیر این صورت ساخت سوله ها نتیجه ی معکوس داشته و می تواند به بار آورنده ی زیان هایی در جریان تولید و بهره برداری از آن ها باشد.

افرادی که در مدت زمانی کوتاه قصد استفاده از سوله ها را در هر کاربری دارند می توانند برای بیشتر کردن صرفه ی اقتصادی ساخت سوله ها، اقدام به خرید سوله از نوع سوله دست دوم آن ها نمایند. البته در صورت مباتدرت به این کار بایستی دقت داشته باشند که سوله هی انتخاب شده برای خرید، دفترچه محاسبات واقعی داشته باشد و اجزای سازنده ی آن به میزان غیر متعارفی مستهلک نشده باشند که در این راستا وی می تواند از مشاوره ی افراد متخصص در این زمینه بهره مند گردد.

با تمام این تفاسیر به افرادی که قصد خریسد سوله و استفاده از آن ها را در بهترین شرایط و کیفیت ها همراه با هزینه ای معقول برای ساخت دارند؛ ساخت سوله های سبک خرپایی توصیه می شود.

 

اجزای تشکیل دهنده سوله, استحکام سوله خرپایی, انواع سوله های سبک, ایران سوله, خرید سوله, خرید و فروش سوله, ساخت سوله های خرپایی, سوله, فروش سوله
بدون نظر

ارسال دیدگاه