فنداسیون و پوشش سقف و بدنه سوله

فنداسیون و پوشش سقف و بدنه سوله

فنداسیون سوله

یکی از مهمترین بخش های هر سازه برای مقاومت در برابر حوادث طبیعی و تغییرات جوی و محیطی فنداسیون سازه می باشد.طراحی و اجرای فنداسیون سوله با در نظر گرفتن ضریب فشردگی خاک ، میزان بار زنده و مرده سازه سوله ، محل اجرای سوله و ابعاد جرثقیل سقفی مورد نیاز محاسبه و اجرا میگردد.
در طراحی فنداسیون سوله عواملی همچون ضخامت میلگرد ، خاموت ، انکر ولت ها ، Base Plate ها ، مقاومت بتن و حجم آن نسبت به ابعاد سوله ، محل اجرا و در صورت دارا بودن جرثقیل سقفی در مقدار متریال مصرفی تاثیر گذار می باشد.
نکته : جرای دقیق فنداسیون در ابعاد نقشه یکی از ارکان مهم در نصب صحیح سازه سوله می باشد.

پوشش سقف و بدنه سوله

در پوشش سقف سوله از متریال های مختلفی می توان استفاده نمود که آز جمله آن به ورق رنگی و گالوانیزه به صورت کرکره و ذوزنقه (shadow line) ، ساندویج پنل ، ایرانیت و پلی کربنات ، فایبر گلاس به عنوان لایه نهائی پوشش سقف سوله ، پشم و شیشه ، فوم ، پشم سنگ ، کارتن پلاست ، توری جهت عایق کردن و محافظت از سقف سوله اشاره نمود.
پوشش بدنه سوله با متریال مختلف مزایای فراوانی نسبت به دیوار کشی دارد که عایق بندی بهتر ، سرعت اجرای بیشتر ، سبک بودن ، صرفه اقتصادی ، مقاومت و زیبائی بیشتر و قابل بازیافت بودن و امکان تعویض ساده از جمله مزایای آن می باشد.

شیب سوله

در طراحی شیب سوله معیار های متعددی دخیل است که از جمله آن می توان به میزان بارش برف و باران محل اجرا ، عرض دهانه سوله ، میزان نیاز تهویه هوا (مانند تهویه و شیب مخصوص دامداری ها) و میزان سبک سازی اسکلت سوله و … را نام برد.

سوله دارای نور گیر

این نوع سوله ها با قرار دادن یک نور گیر در تاج آن برای کاربری های مختلف استفاده می شوند که از جمله آن ها میتوان به تهویه بهتر ، خروج سریع تر آلایندگی های سالن و استفاده بیشتر نور خورشید اشاره کرد.

کلمات کلیدی